Smarter Solutions

OM OSS


Smarter Solutions tilbyr smartere løsninger for en tryggere arbeidshverdag.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen hms og elsikkerhet og kan bidra med vår kompetanse og erfaring i små og store prosjekter over hele landet. Alle våre dyktige, entusiastiske og erfarne ansatte snakker og forstår norsk og/eller engelsk godt, noe som er veldig viktig både i et krevende og i et sosialt arbeidsmiljø.                                                     

Vi er registrert i StartBANK (Achilles ID 00161591), er i godkjenningsregisteret til Arbeidstilsynet og er                medlem i NHO Service og Handel.Daglig leder Stian Hætta Fjellheim har 20 års erfaring innen HMS.

Han har jobbet flere år som HMS-leder i olje- og gassbransjen med ansvaret for HMS og herunder også beredskapen onshore og offshore, samt som HMS-rådgiver og Safety Performance Coach.

Han har i tillegg jobbet som HMS-leder og HMS-rådgiver i kraftbransjen, oppdrettsnæringen, vindkraft og bygg- og anleggsbransjen, samt sittet i arbeidsgrupper for SfS - Samarbeid for Sikkerhet (olje- og gassbransjen) og SfS BA  - Samarbeid for Sikkerhet i bygg og anlegg. Han har opparbeidet seg en god og bred erfaring og kompetanse innen dette viktige fagområdet, og har svært gode HMS-resultater å vise til fra små og store oppdrag og prosjekter.


Avdelingsleder energi Ståle Berg har 15 års erfaring innen elsikkerhet og HMS.

Han har jobbet som LfS - leder for sikkerhet og energimontør på små og store prosjekter i kraftbransjen og bygg- og anleggsbransjen, samt som energimontør og elektriker offshore i olje- og gassbransjen.

Han har 10 års erfaring med elsikkerhet innen bygging og drifting av kraftlinjer; 132 kV til 420 kV - linjer og er også godkjent LfS - leder for sikkerhet på Statnett sine linjer i hele Norge og kan også godkjennes på koplingsstasjoner    ved behov.


Smarter Solutions Group AS

Org.nr.: 931 347 497 MVAVår ambisjon er å bli den foretrukne og ledende aktøren

innen HMS og elsikkerhet.


Smarter Solutions

LEDELSE

Stian Hætta Fjellheim

DAGLIG LEDER

M: +47 45 80 84 88

E: stian@smartersolutions.no

Ståle Berg

AVDELINGSLEDER ENERGI

M: +47 97 79 59 69 

E: berg@smartersolutions.no